Saturday, May 28, 2011

Gel contur ochi cu acid hialuronic

Conturul de ochi in varianta cu unt si uleiuri vegetale a fost si inca este vedeta printre produsele mele naturale. Totusi, as zice ca este mai potrivit pentru seara, fiind destul de uleios. Astfel, dintr-o nevoie fireasca - nu o data am plecat val-vartej dimineata din casa si am constatat in lift ca sunt inca uleioasa in jurul ochilor - s-a nascut gelul de ochi pentru zi. Asta nu inseamna ca e mai putin antirid, din contra! Am imbogatit gelul de aloe vera cu acid hialuronic, dar si cu extract de acmella. Toate minunile astea trei sunt "legate" de guma arabica, care aici are rol de activ cosmetic antirid cu efect de lifting. Astfel a iesit un gel racoros, care intra imediat in piele!

Acidul hialuronic este un activ puternic hidratant, veritabil repulpant, care confera finete pielii. O parte din moleculele acidului hialuronic formeaza pe piele un film cu efect de strangere (fermizare) si uniformizare, in timp ce molecule mai mici penetreaza straturile superioare ale epidermei, atrag ┼či retin apa, astfel hidratand si umfland pielea, ceea ce reduce ridurile si liniile fine.

Acmella oleracea este o planta originara din Brazilia ce infloreste tot anul, utilizata de secole in Madagascar si Reunion ca planta medicinala. Din punct de vedere cosmetic, este interesanta mai ales pentru continutul sau ridicat de elemente active responsabile de activitatea decrispanta, de relaxare a zonelor ridate. Extractul de acmella este un activ antirid destinat a se aplica mai ales pe ridurile de expresie, deoarece actioneaza asupra microcontractiilor cutanate. Se utilizeaza in tratamentele antirid preventiv, dar si ca tratament de fermizare, detensionare si intindere a pielii. Este foarte apreciat in tratamentele din zona conturului ochilor si a buzelor.

Ingrediente: gel de aloe vera, guma arabica, acid hialuronic, extract de acmella.

Pret: 20 lei/10 ml

Gelul contur de ochi e ambalat intr-un recipient cu roll-on. Nu trebuie sa-l aplicati cu degetul, e de ajuns sa plimbati recipientul in jurul ochilor. Asfel se limiteaza si numarul accidentelor: recipientul nu se sparge, chiar daca e scapat pe jos si nici nu-l veti putea varsa din greseala!

No comments:

Post a Comment