Tuesday, May 31, 2011

Parfumul Sérénité sau fericirea noastra cea de toate zilele



De cand am vazut aceste recipiente, am stiut ce trebuie sa fie in ele: parfum solid si nimic altceva!
Le-am iubit imediat si le-am cumparat, desi inca nu facusem niciodata parfum. Drept urmare, le am de luni bune :)
Dupa ce le-am achizitionat, am inceput cercetarile. Intai a iesit un parfum solid care mirosea mai mult a ceva sanitar, dezinfectant, dar consistenta era buna. Dupa aceea, m-am orientat catre mirosurile florale, care lipseau din primul. Am incercat din nou, obtinand un miros placut, dar care pe pielea mea nu tinea decat foarte putin. Asa ca am pastrat mirosurile si am inceput cercetarea: cum sa-l fac sa tina mai mult? Si intr-un final am reusit: cu pudra de stanjenei. Aceasta pudra deodoranta, care miroase foarte delicat chiar si singura, fixeaza mirosul parfumului si-l face sa dureze mai mult.

Update: in prezent, parfumul solid nu mai contine pudra de stanjenei, pentru ca, desi eficienta ca fixator de parfum, este destul de grunjoasa; neintrand in piele, ar fi putut deranja. Acest ingredient a fost inlocuit cu uleiuri esentiale, care dau note de fond parumului, adica il fac sa reziste mai mult.

In final, a iesit un parfum placut, pentru iubitorii citricelor (printre care ma numar), acrisor si de vara, cald si vanilat de la Ylang Ylang, cu accente de trandafir si muscata, puternic la inceput, dar subtil dupa cateva minute si care dureaza cateva ore!

Ingrediente:
Unt de Shea bio, ceara de soia, ulei de seminte de struguri, glicerina vegetala, uleiuri esentiale.

Pret: 6 ml/ 30 lei.

Tutorial video parfum solid (sursa - Digi 24):
http://www.youtube.com/watch?v=Q8SwMJqerc4

Review:
http://cosmeticelacontrol.blogspot.com/2012/02/serenite-dimineti-de-iarna.html
http://cosmeticelacontrol.blogspot.com/2012/01/say-hello-to-handmade-sister.html
http://oanna-w.blogspot.ro/2012/06/review-scrub-pentru-gomaj-parfum-solid.html

3 comments:

  1. Buna Cristina,

    Am cumparat parfumelul de la tine sambata, de la targul boierului impreuna cu rimelul si gloss-ul. Miroase divin!!!Si persista.Mireasma lui se contopeste cu pielea si miroase diferit pe fiecare persoana. Imi place ca are un parfum natural, nu imi provoaca colici biliare ca parfumurile clasice cumparate!

    ReplyDelete
  2. Ma bucur ca iti place si ca nu te-ai intors degeaba din drum sa iei si parfumul :)

    ReplyDelete