Thursday, July 21, 2011

Crema hidratanta Cacao-Germeni de grau


Desi ati putea spune ca e un caz clasic de nepotism, eu zic ca dovada mai clara ca mi-a iesit un produs bun nu poate exista: dupa incercari succesive, mama mea, care e una din clientele mele cele mai pretentioase, a declarat ca am atins perfectiunea cu aceasta crema! Intra usor in piele, o hraneste si o hidrateaza, iar mirosul sau, de cacao combinat cu lavanda si geraniu, transforma rutina aplicarii de crema intr-o adevarata placere. Asa ca am hotarat sa fericesc si alte femei care poate si-ar dori o crema de zi potrivita pentru tenul matur!

Crema contine:


Unt de cacao bio, cu un continut ridicat de antioxidanti cu puternic efect anti-imbatranire. Intensifica regenerarea si intareste rezistenta pielii, conferindu-i un aspect matasos. Stimuleaza sinteza de colagen.
Ulei de germeni de grau, hranitor, bogat si foarte emolient, un ulei remarcabil pentru pielea uscata si deshidratata. Este regenerant, pretector si reparator. Are efect antirid, hraneste pielea matura si previne imbatranirea cutanata. Favorizeaza eliminarea celulelor moarte din epiderma si reda prospetimea si vivacitatea tenului. Intareste tesuturile cutanate, multumita actiunii sale impotriva pierderii elasticitatii pielii.
Ulei de masline bio, antioxidant, protejeaza impotriva actiunii nefaste a radicalilor liberi si previne efectele imbatranirii pielii. Este un ulei emolient si bogat care hraneste pielea in profunzime si regleaza sistemul natural de hidratare al pielii. De asemenea calmeaza roseata si iritatiile. Un ulei foarte bland, tolerat perfect de toate tipurile de piele, inclusiv cele foarte sensibile.


Ulei esential de geraniu 100% natural, un ulei esential cu efect de armonizare atat la nivel cutanat, cat si psihic. Echilibreaza chimia proprie tenului uscat sau gras, confera suplete si elasticitate pielii. Veritabil parfumant nobil.
Uleiul esential de lavanda 100% natural si pur, recunoscut pentru regenerarea pielii imbatranite, alinarea tensiunii, depresiei, in stari de panica, isterie sau epuizare nervoasa, dureri de cap, migrene, insomnii si tulburari ale somnului.


Ingrediente: apa minerala plata, ulei de germeni de grau presat la rece, ulei de masline bio, unt de shea bio, unt de cacao bio, glicerina vegetala, ceara emulsifianta, alcool cetilic sursa vegetala, ulei esential de lavanda, ulei esential de geraniu, conservant cosmetic.

Pret: 20lei/30 ml.

6 comments:

  1. mi se pare tare interesant, mai ca as incerca si eu :)

    ReplyDelete
  2. Buna, am incercat si eu sa fac o comanda dar nu stiu de ce sau ce nu fac eu caci ...se blocheaza fereastra in care trebuie sa completez datele pentru expediere...cum sa procedez?Ioana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Poti trimite comanda pe mail: handmadesister@mail.com

      Delete
  3. Nu reusesc sa imi trimit comanda cum sa procedez, ioana.

    ReplyDelete