Wednesday, November 9, 2011

Unt de corp solid Ciocolata cu portocale



Colectia de toamna se imbogateste cu inca un produs: untul de corp solid. E un produs pe care mie nu-mi prea vine sa-l folosesc in anotimpurile calde. Dar iarna merge de minune! Pentru ca iarna parca merge o baie lunga si fierbinte, iar dupa baie vine momentul solemn al Aplicarii cremei.
Untul de corp de care va vorbesc este solid la temperatura camerei, dar la contactul cu pielea se topeste. De ce vi-l recomand?

- pentru ca te obliga sa-ti masezi pielea;
- pentru ca are in compozitie doar ingrediente naturale concentrate si va hrani pielea in profunzime;
- pentru ca e foarte concentrat (nu contine deloc apa) si-ti va ajunge mult timp;
- pentru ca stimuleaza circulatia;
- pentru ca dupa actiunea Crema, pielea va mirosi divin, a ciocolata cu portocale.

Contine:
Unt de cacao bio nefiltrat (de unde si culoarea maronie si mirosul de ciocolata), care are proprietati multiple:
- este un antioxidant puternic: untul de cacao este ideal pentru a lupta impotriva efectelor nefaste ale timpului;
- stimuleaza sinteza de colagen si reda elasticitatea si tonusul pielii;
- hraneste si protejeaza, acizii grasi din compozitia sa catifeland toate tipurile de piele;
- teobromina, alcaloid xantinic prezent în boabele de cacao în proportie de 1,5-3%, are un efect lipoliptic recunoscut, favorizand hidroliza si degradarea lipidelor din stratul adipos. De aceea, untul de cacao se regaseste in compozitia produselor cosmetice care ajuta la slabit.
Ceara pura de albine, care provine din secretia utilizata de albine la construirea stupilor si contine compusi naturali prelevati din plantele vizitate de albine. Este un element natural folosit din vechime in produsele cosmetice. Fiind un ingredient care confera pielii suplete si catifelare, a fost apreciat din cele mai vechi timpuri pentru actiunea restructuranta si elasticizanta. Are efect calmant si hidratant, ajutand pielea sa retina umezeala. Are rol de bariera de protectie, formand un strat fin pe piele. Contine o serie de principii care raman active chiar si dupa prelucrarea termica.
Ulei de masline bio - antioxidant, protejeaza impotriva actiunii nefaste a radicalilor liberi si previne efectele imbatranirii pielii. Este un ulei emolient si bogat care hraneste pielea in profunzime si regleaza sistemul natural de hidratare al pielii. De asemenea, calmeaza roseata si iritatiile. Un ulei foarte bland, tolerat perfect de toate tipurile de piele, inclusiv cele foarte sensibile.
Ulei de avocado bio - catifeleaza pielea uscata si regenereaza pielea in curs de imbatranire. Delicat cu pielea sensibila. Penetreaza foarte bine pielea, emolient al tesuturilor neelastice sau intarite. 

Ulei de cocos bio - protector solar, catifeleaza si hidrateaza pielea, hraneste si protejeaza, nu infunda porii, se absoarbe rapid in piele.

Ulei esential de portocale 100% natural si pur - un ulei vesel si radiant, care aduce seninatate si caldura. Tonic pentru pielea matura si devitalizata, intinereste pielea, fiind un excelent aromatizant pentru masaje si ambiental.

Recomand sa se aplice pe pielea inca umeda, dupa baie/dus.

O bucata are aprox. 45 de grame.
Pret: 20 lei.

Review-uri:
http://cosmeticelacontrol.blogspot.com/2012/03/unturile-solide-de-corp-cea-mai-buna.html
http://oanna-w.blogspot.fr/2012/04/review-unt-de-corp-solid.html
http://www.trabook.blogspot.com/2012/02/unt-de-corp-solid-cu-shea-si-portocale.html

1 comment:

  1. In timp ce citeam ingredientele ma gandeam ca pretul acestei creme solide este exorbitant dar... stupoare... este mai mult decat rezonabil :)

    ReplyDelete