Wednesday, April 25, 2012

Parfum solid cu iasomie: Jasmine Blossom!

In Orient, iasomia este considerata de secole ca fiind simbolul frumusetii si al tentatiei feminine.
In Tunisia, baietii ofera flori de iasomie ca dovada de dragoste.
In folclorul francez, la 66 de la casatorie se serbeaza nunta de iasomie.Mirosul de iasomie evoca delicatete, tentatie, longevitate, dar si perseverenta si lux – pentru obtinerea unui kilogram de esenta /absolut de iasomie e nevoie de 7 milioane de flori !

In semn de pretuire pentru voi, toate cele care apreciaza mirosul sublim al iasomiei, dar si ca dovada a faptului ca am plecat, dar raman aproape de voi, va prezint noul parfum solid, Jasmine Blossom!

Baza este tot parfumul Sérénité, dar un pic modificata: notele de baza sunt tot citrice, dar primeaza uleiul esential de mandarina si cel de bergamota, pe care le folosesc pentru prima data intr-o
compozitie de parfum; in notele de mijloc troneaza iasomia, care se combina cu uleiul esential de geraniu, cu cel de palmarosa si cu cel de de ylang ylang, iar notele de fond sunt aproape aceleasi, absolut de smirna, patchoulli si un strop de vetiver.

De fapt, e foarte aproape de reteta unei «potion d’amour» pe care am gasit-o din intamplare in timp ce citeam despre aromaterapie si uleiuri esentiale. Data urmatoare, o sa incerc sa-i adaug si un pic
de ulei esential de ghimbir, sa vedem ce iese!

Va doresc o primavara senzuala, florala si exotica alaturi de... Jasmine Blossom!
Astept sa-mi ziceti daca potiunea magica e si functionala :)
Pret: 35 lei/borcanelul de 6 ml
Ingrediente: ceara de soia, ulei vegetal de samburi de caise, glicerina vegetala, uleiuri esentiale.

Bisous de la Toulouse!

Tutorial parfum solid (sursa video - Digi 24):
http://www.youtube.com/watch?v=Q8SwMJqerc4

Un review poetic, cald si floral: 

2 comments: