Friday, September 7, 2012

Targ in Herastrau!


De pe 7 pe 9 septembrie, Handmade Sister va asteapta cu drag la targ in Herastrau!

4 comments:

  1. Buna. Am o intrebare: daca as vrea sa vin si eu cu niste produse la targ, le pot vinde? Sau am nevoie sa ma inscriu undeva?

    ReplyDelete
  2. In mod normal cei care organizeaza targul obtin autorizatie pt ca expozantii sa-si vanda produsele chiar daca nu sunt PFAuri sau firme. Te inscrii si gata. Daca ai nevoie de detalii suplimentare, trimite-mi un mail la handmadesister@mail.com

    ReplyDelete
  3. Salut!
    Nu mai stiu exact cum am ajuns la tine, dar te citesc de doua ore si ceva, si nu-mi vine sa mai inchid. Am deschise cred ... peste 10 tab-uri, nici nu stiu cum de imi mai merge calculatorul :)
    O sa pun mana pe o hartie si un pix, sa mi le notez, adica ingredientele ce le mai am de cumparat, ca m-ai starnit tare, mi-ai dat idei asa minunate! :) Si ma refer la chestii simple, de facut in casa, masti, creme, extractul de castravete, maruntisuri dinastea :)
    Multa bafta la ce faci tu, si mai ales multumim ca esti atat de generoasa si deschisa!

    ReplyDelete
  4. Buna, Andreea
    Ma bucur ca ti-am deschis pofta catre lucrurile mici pe care putem sa ni le facem singure acasa. Dupa ce incerci retete si rezultatul lor, astept sa-mi zici cum ti se par, comparate cu ce cumparai inainte.
    Spor la treaba!

    ReplyDelete