Monday, March 11, 2013

Bunul gust al lui Gustav Klimt


Dragele mele, astazi e o zi istorica: borcanelele mele pictate intra intr-o noua era! De acum inainte, nu mai trebuie sa asteptati un an intreg pentru a sarbatori. Incepand de azi, bijuteriile cosmetice se poarta intotdeauna, nu doar de Craciun sau de 1 martie. Ce mai tura-vura, am decis sa lansez oricat de des pot noi si noi colectii de borcanele pictate, bune pentru orice ocazii! Iar daca nu ai vreun motiv anume de a sarbatori, cu atat mai bine: bijuteriile cosmetice sunt perfecte sa te bucuri de ele in fiecare zi - ba chiar si de mai multe ori pe zi, dupa cum recomanda majoritatea cercetatorilor britanici care se dedica studiului cosmeticelor handmade, si sa stiti ca nu sunt deloc putini!



Prima noua colectie Handmade Sister i se dedica lui Gustav Klimt. Genialul austriac e la moda acum, dar in ceea ce ma priveste, a fost la moda intotdeauna. Opera lui e pentru mine o dovada elocventa a faptului ca arta poate fi si terapeutica: de fiecare data cand am ocazia sa admir un tablou al lui, ma simt de indata mai bine si ziua intreaga se transforma sub culorile lui frumoase. Sper ca i-ar placea si lui Klimt borcanelele mele, pentru ca aceasta colectie i se datoreaza. E doar prima dintr-o serie pe care o doresc cat mai lunga. Ce va urma? Voi decideti! Daca v-a placut colectie de bijuterii cosmetice Klimt, puteti hotari voi cum sa arate urmatoarele borcanase pictate!

Batem palma?










3 comments:

  1. Ce idee minunata!
    Sunteti atat de creative, fetelor!

    P.S. Exceptand albumele de arta, pentru prima data am vazut picturi ale lui Gustav Klimt la Viena, in Muzeul de Istoria Artei...A fost o revelatie!:)

    Pupicei!
    Zile cu spor si inspiratie sa aveti!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    ReplyDelete