Friday, May 17, 2013

Fraga buzelor, balsamul racoros ca un izvor de munte!


Nu trebuie sa fii tarancuta, tarancuta, cu bujori in obrajori, pentru a aprecia aroma fructelor de padure. De aceea, v-am pregatit un balsam de buze din ingrediente 100% naturale, hidratant si hranitor, cu un miros irezistibil de fragute! Poate fi folosit si de catre copiii de orasence, orasence, deoarece contine doar ingrediente pure.



Ingrediente: Unt de shea bio, ceara de albine, ulei de samburi de caise bio, extras aromatic 100% natural de fragute, pigment minaral roz, mica roz cald.
Untul de shea sau untul de Karité este hidratant intens, ajuta la reinnoirea pielii, confera factor de protecţie UV si stimuleaza sinteza de colagen, care previne ridurile si alte semne de imbatranire.
Ceara de albine contine compusi naturali prelevati din plantele vizitate de albine. Este un element natural folosit din vechime in produsele cosmetice. Fiind un ingredient care confera pielii suplete si catifelare, a fost apreciat din cele mai vechi timpuri pentru actiunea restructuranta si elasticizanta. Are efect calmant si hidratant, ajutand pielea sa retina umezeala. Are rol de bariera de protectie, formand un strat fin pe piele. Contine o serie de principii care raman active chiar si dupa prelucrarea termica.
Uleiul de samburi de caise este un ulei care lumineaza, conferind pielii stralucire. Un ulei regenerant si revitalizant, lupta impotriva efectelor imbatranirii. Tonifiant, catifeleaza pana si cele mai uscate tipuri de piele, protejand pielea impotriva deshidratarii.

Pret: 10 lei / 6 ml.

6 comments:

  1. ce bine arata !!

    ReplyDelete
  2. Buna! As dori sa achizitionez un asemenea balsam. Cum procedez? O zi frumoasa! Elena

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna, Elena si bine ai venit pe blog! Comenzile se pot face direct la adresa de mail: handmadesister@mail.com sau pe Breslo, gasesti link direct catre magazin in partea dreapta a blogului, cum iti este mai usor. Cu drag, Handmade Sister

      Delete
  3. hey :* ! super frumos blogul respect pentru ea ce faci si succes in continoare cu multe vanzari si produse noi ! am si eu o intrebare balsamul de buze cu fracute la ce pret este ?

    ReplyDelete