Monday, July 7, 2014

Primul atelier de preparat cosmetice personalizate din istorie: Atelierus personalizatus!

Martea trecuta, adica in prima zi a lui Cuptor, am tinut primul meu atelier de preparat cosmetice personalizate din ingrediente naturale, si nici nu stiti ce bucuroasa am fost! Ceea ce nu inseamna ca nu am avut emotii, asa cum aveam inainte de fiecare curs nou de limba engleza, pe cand Handmade Sister era inca doar un vis frumos. La primele cursuri, aveam de fiecare data fluturi in stomac, pana imi cunosteam toti cursantii si ne obisnuiam unii cu ceilalti. Dar imediat, emotiile treceau si ne asezam la lucu. Asa si acum! Ne-am vazut, ne-am placut, ne-am apucat de indata de preparat!
A fost frumos sa-i invat pe altii cum sa prepare cosmetice adaptate nevoilor lor. M-am bucurat cand am vazut zambetele de pe chipul lor la vederea borcanelelor pictate in care urma sa puna crema de fata. Am zambit senina si multumita cand am ajuns la turnatul cremei in borcanele - semn ca totul mersese cum trebuie si fetele deprinsesera tehnica cu succes.
Gasiti un pic mai jos cateva crampeie din atelier:


Maine, adica marti, 8 iulie, la cel de-al doilea atelier organizat de Handmade Journey, preparam un gel contur de ochi, un demachiant si un ulei pentru masaj facial, toate produsele urmand sa va ramana voua, cursantelor!
Daca v-a placut ce ati citit, inca va mai puteti inscrie aici: http://handmadejourney.info.
Va astept, asadar, sa petrecem impreuna inca o zi senina si cu surprize placute din aceaasta vara, cea mai cremoasa din cate s-au vazut!

1 comment:

 1. Hihii, eu am facut deja cunostinta cu voi, vazand pozele pe FB! :D
  Cristina, cum e sa fii un om care are idei atat de frumoase si stie sa le dea curs, sa le puna in aplicare, sa-si urmeze visul? Te felicit, draga mea - pentru tot si pentru toate!
  Sa aveti spor maine, suna teribil de tentant ceea ce veti prepara!
  Cu spor si cu zambete sa fie!

  Calda imbratisare!
  Ilda
  Lavender Thoughts

  ReplyDelete