Monday, October 10, 2016

Un nou inceput: de la Handmade Sister, la Egoodies

UPDATE: De acum inainte, ma gasiti pe site-ul egoodies.ro, unde voi lasa permanent pentru voi noi si noi surprize colorate si dulci. Daca vreti sa stam la povesti sau sa transmiteti o comanda, scrieti-mi la cristina@egoodies.ro sau sunati-ma la 0740.056.992. 









Dragele mele dragi,
Nu v-am mai scris demult, stiu. Ma bucur ca o pot face in sfarsit acum. In urma cu aproape un an, cand in viata mea a intrat Eric-Alexandru, am stiut pe loc ca noul meu rol, acela de mama, e mai important decat orice altceva. Ca gagalicea pe care o tineam in brate avea nevoie de toata atentia mea si ca pasiunea mea pentru frumos trebuia sa treaca in plan secund: Handmade Sister putea sa astepte.
Si a asteptat. In timp, taifunasul Eric-Alexandru a crescut si a tot crescut, iar eu am crescut odata cu el. Acum, a fi mama nu mai e deloc un efort, ci mi se pare cel mai firesc lucru din lume. Atat de firesc, incat atunci cand s-a ivit posibilitatea sa fac si altceva, am acceptat-o fara sa ezit.
Draga de Alina Naftanaila, omul frumos si curajos din spatele Egoodies, si-a gasit un nou drum si mi l-a schimbat pentru totdeauna, sper, pe al meu. Pentru ca ar fi fost pacat ca munca ei din ultimii cativa ani sa se piarda, Alina a decis sa lase Egoodies pe mainile cuiva care sa investeasca in ea la fel de mult suflet. Am avut norocul sa lucram impreuna in ultimii ani si astfel sa duc borcanasele mele de Craciun in sute de case, asa se face ca Alina s-a gandit la mine, si tot asa se face ca am primit oferta ei cu bucurie.


Chiar daca Egoodies s-a mutat in casa noua, misiunea sa a ramas aceeasi: crearea de cosuri cu cadouri de Craciun si Paste pentru clienti corporate. Dar asta nu inseamna ca nu raman in continuare Handmade Sister. Voi lucra in continuare cu drag la noi si noi minuni pe sticla, pe care le voi include cat de des voi putea in cosurile mele. Voi fi in continuare aceeasi, voi ramane in continuare alaturi de voi!