Wednesday, November 30, 2011

Unt de corp solid Shea si Portocale

Cum sustin intotdeauna diversitatea, m-am gandit sa va dau posibilitatea sa va rasfatati cu produse noi. Toate ne plictisim la un moment dat de crema de corp. Oricat de buna ni s-ar parea, parca am vrea si altceva. Nimic rau in asta, asa ca va prezint noul produs din colectia toamna-iarna: untul de corp solid Shea si Portocale!






Ingrediente:
Untul de shea bio sau untul de Karité este hidratant intens, ajuta la reinnoirea pielii, confera factor de protectie UV, protejeaza impotriva frigului si stimuleaza sinteza de colagen (care previne ridurile si alte semne de imbatranire). Este recomandat tuturor tipurilor de ten.
Ceara pura de albine provine din secretia utilizata de albine la construirea stupilor si contine compusi naturali prelevati din plantele vizitate de albine. Este un element natural folosit din vechime in produsele cosmetice. Fiind un ingredient care confera pielii suplete si catifelare, a fost apreciat din cele mai vechi timpuri pentru actiunea restructuranta si elasticizanta. Are efect calmant si hidratant, ajutand pielea sa retina umezeala. Are rol de bariera de protectie, formand un strat fin pe piele. Contine o serie de principii care raman active chiar si dupa prelucrarea termica.
Uleiul din seminte de struguri este un ulei usor, penetrant, care nu lasa urme grase si asigura o piele fina satinata. Protejeaza pielea, mentine hidratarea si combate formarea ridurilor. Ideal ca ingredient pentru masaje.
Uleiul de cocos bio este protector solar, catifeleaza si hidrateaza pielea, hraneste si protejeaza, nu infunda porii, se absoarbe rapid in piele.
Uleiul esential de portocale 100% natural si pur este un ulei vesel si radiant, care aduce seninatate si caldura. Tonic pentru pielea matura si devitalizata, intinereste pielea, fiind un excelent aromatizant pentru masaje si ambiental.
Uleiul esential de lavanda 100% natural si pur este recunoscut pentru regenerarea pielii imbatranite, alinarea tensiunii, depresiei, in stari de panica, isterie sau epuizare nervoasa, dureri de cap, migrene, insomnii si tulburari ale somnului.
Uleiul esential de geraniu 100% natural este un ulei esential cu efect de armonizare atat la nivel cutanat, cat si psihic. Echilibreaza chimia proprie tenului uscat sau gras, confera suplete si elasticitate pielii. Veritabil parfumant nobil.
In concluzie, un unt de corp un pic mai cremos decat cel cu unt de cacao, hidratant, hranitor, cu un parfum delicat, dar suav.

Pret: 20 lei/ 50-55g
Recomand sa se aplice pe pielea inca umeda, dupa baie/dus prin miscari circulare.


Review-uri:
http://www.trabook.blogspot.com/2012/02/unt-de-corp-solid-cu-shea-si-portocale.html
http://cosmeticelacontrol.blogspot.com/2012/03/unturile-solide-de-corp-cea-mai-buna.html
http://oanna-w.blogspot.fr/2012/04/review-unt-de-corp-solid.html


2 comments: