Monday, July 29, 2013

Crema de corp care te unge la suflet: Lemon Embrace

Dragele mele, sa va povestesc ce a putut sa pateasca Mousse au chocolat, crema mea de corp! Ca un facut, furnizorul meu de ingrediente nu mai are in oferta decat unt de cacao filtrat, adica pur, nedezodorificat, dar din care s-a extras pudra de cacao; drept urmare, nu e de mirare ca a mea crema de corp nu mai are culoarea ciocolatie, care i-a adus si numele si renumele. Iata-ma, deci, nevoita sa schimb reteta. Zis si facut!
La compozitia initiala am adaugat unt de shea pur si uleiuri esentiale de citrice. Restul ingredientelor sunt la locul lor: unt de cacao, care da elasticitate pielii si o face moale si catifelata, ulei de masline si de avocado, care hranesc si hidrateaza pielea in profunzime. Uleiurile esentiale de portocale, lamaie si lemongrass aduc un binevenit parfum proaspat si racoros. Rezultatul e o crema de corp cu o textura pufoasa si foarte placuta la atingere, concentrata in ingrediente active, dar care intra repede in piele fara sa lase urme grase.
In plus, pentru ca acum crema de corp este deschisa la culoare, in curand va fi disponibila si in cadrul unei colectii de bijuterii cosmetice. Pana atunci, va ofer in avanpremiera mondiala imagini in exclusivitate cu primul borcanel pictat de 200 ml din lume:







Ingrediente: Apa minerala plata, unt de shea pur, unt de cacao pur nedezodorificat, ulei de masline extravirgin, ulei de avocado bio, glicerina vegetala, ceara emulsifianta, alcool cetilic sursa vegetala, guma xantan, conservant agreat Ecocert (Cosgard), ulei esential de portocale, ulei esential de lamaie, ulei esential de lemongrass (lamaita).

Pret:
35 lei / 200 ml in recipient simplu
50 lei / 200 ml in borcanas pictat

4 comments:

  1. ştii deja că o vreau, nu? :D acuma nu ştiu dacă în borcănel pictat sau nu....

    ReplyDelete
  2. Va recomand sa incercati si cosmetice bio, rezultatul va fi cu siguranta spectaculos.
    Iar beneficiile pentru sanatatea dvs sunt nenumarate in comparatie cu produsele cosmetice obisnuite.

    ReplyDelete
  3. Este extraordinara munca ce o depui, la fel si rezultatul final.. fascinant!

    ReplyDelete
  4. Subscriu si eu Anemonei, este grozav sa te citim

    ReplyDelete