Tuesday, November 15, 2011

Shiny happy lips cu balsamul de buze Shiny Bee!

 
 
 
Un balsam de buze hranitor, hidratant, antirid, protector UV!
Untul de shea sau untul de Karité ajuta la reinnoirea pielii, hidrateaza intens, confera factor de protectie UV si stimuleaza sinteza de colagen ,care previne ridurile si alte semne de îmbatranire.
Substitutul vegetal pentru lanolina este 100% natural, obtinut din floarea soarelui (lanolina se extrage din piele de oaie), dar cu aceleasi proprietati emoliente, antirid, hidratante.
Uleiul de ricin are proprietati multiple: inmoaie si cicatrizeaza pielea, este eficace contra petelor de pe fata sau maini, in timp ce acidul ricinoleic este un agent care impedica multiplicarea microbilor, ceea ce ii confera virtuti purificatoare.
Uleiul de germeni de grau se remarca datorita proprietatilor sale de tonifiere si regenerare. Ajuta la formarea celulelor pielii, hraneste pielea uscata, intinderind-o, atenueaza cicatricile si vergeturile.
Uleiul de catina are proprietati nutritive, revitalizante si de restructurare. Hidratant, protector solar, antirid, antiinflamator, stimuleaza regenerarea si oxigenarea celulelor, ajutand pielea sa retina apa.

Pret: 10 lei/6 ml
 
Review-uri:
 

No comments:

Post a Comment