Monday, May 13, 2013

Serul cu chimen negru si neem Spaima Acneei


 
In lupta contra acneei, nu trebuie niciodata sa intorci si celalalt obraz! De aceea, va propun un ser eficient contra acneei, preventiv, curativ, dar si regenerant - vindeca acneea deja existent, grabeste vindecarea cicatricilor, prevenind in acelasi timp aparitia altor cosuri!
Uleiul de chimen negru bio sau uleiul de Nigella este un ulei purifiant, cu multiple beneficii pentru tenul problematic. Purifiant, antiseptic si antiinflamator, se recomanda pentru pielea acneica. Ajuta in caz de micoze sau infectii cutanate.

Uleiul de neem bio este antibacterian, antifungic si antiseptic, dar in acelasi timp si regenerant, redand pielii elasticitatea.

Uleiul esential de tea tree (arbore de ceai) este purifiant, antiseptic si se recomanda pentru tenul acneic.

Uleiul esential de lavanda pur este cicatrizant, regenerator cutanat, calmant cutanat si antiseptic, recomandat in cazul cicatricilor, inclusiv al celor post acneice, precum si impotriva infectiilor cutanate, acneei, cuperozelor, eczemelor, psoriazisului si iritatiilor.

Uleiul esential de lamaie pur este benefic pentru tenurile grase sau congestionate, in tratarea herpesului si al negilor, in ameliorarea seboreei si in curatarea de comedoane. Este antiinflamator, antiseptic, bactericid si tonifiant, ajutand la regenerarea tesuturilor.

Ingrediente: ulei bio de chimen negru, ulei bio de neem, ulei esential de tea tree pur, ulei esential de lavanda, ulei esential de lamaie.

Mod de utilizare: se aplica local, evitandu-se zona ochilor, de preferat seara, dupa curatarea tenului. Se poate utiliza de mai multe ori pe zi. Pentru rezultate optime, se recomanda a se folosi impreuna cu crema hidratanta de zi chimen palmarosa:
http://handmadesisterbeauty.blogspot.ro/2013/05/palmarosa-si-chimenul-iti-resusciteaza.html

Pret: 10 ml/20lei.
 

No comments:

Post a Comment