Monday, November 18, 2013

Citronella Psychedella, sapunul 100% vegetal cu unt de shea si ulei de masline!

Se apropie sarbatorile, deci trebuie totul trebuie sa fie festiv! Cum, si sapunul?, v-ati putea intreba, tragand cu ochiul la poza de mai jos. Mai ales sapunul!



Reteta de sapun cea mai prietenoasa cu pielea dintre toate cele incercate de mine pana acum este cu siguranta cea cu unt de shea. Are in compozitie uleiuri saponificate de cocos, de ricin, de masline extravirgin si de palmier, respectiv unt de shea pur, la prima presare, dezodorificat.


Ca sa fie de sarbatoare, are in compozitie argila galbena, ulei esential de portocale, ulei esential de lamaie, ulei esential de scortisoara si, colac peste pupaza, am presarat sclipici mineral pentru a desavarsi efectul festiv. O minunatie!

Face o spuma consistenta, abundenta si fina, fina de tot. Este un sapun tare (nu se inmoaie dupa ce intra in contact cu apa), care curata foarte bine si nu usuca pielea.

Ingrediente: uleiuri saponificate de cocos, ricin, masline extravirgin, palmier, unt de shea pur, argila galbena, ulei esential de portocale, ulei esential de lamaie, ulei esential de scortisoara, mica.

Bucatile de sapun au aproximativ 100 de grame si costa 10 lei bucata.

No comments:

Post a Comment