Wednesday, March 27, 2013

Colectia 1001 de nopti

 
Va mai aduceti aminte de Seherezada? Atunci veti fi ghicit inca de la titlu ce colectie v-am pregatit! Handmade Sister iubeste povestile, si stie ca locul lor nu e doar in carti si biblioteci. Dupa colectia Klimt si cea pisiceasca, iata-ma asadar recidivand cu prima carte de basme, culese de mine si povestite voua pe borcanelele mele pictate!
Dintotdeauna mi-au placut arabescurile, nuantele de albastru care se regasesc pe mai toate motivele islamice, cu unduirile liniilor lor, care amintesc de seri pictate in arome de ceai fierbinte si intonatii de muezini. Acum va puteti si voi bucura de ele! Mai mult, sper sa imbogatesc colectia cu modele noi cat de curand.
Pana atunci, iata transa intai, semnata Handmade Sister a Arabiei, ca daca n-ar fi, nu s-ar mai povesti:

 Arabescuri 1 - 30 ml
Cer islamic 1 - 30 ml

Cer islamic 2 - 50 ml



Arbescuri 2 - 50 ml
 Moschee 100 ml
Borcanasele pot contine crema de maini mango-galbenele (detalii aici) de 30 ml (25 lei), 50 ml (30 lei) sau 100 ml (40 lei), si se pot personaliza la cerere. De asemenea, puteti opta pentru crema de fata pentru toate tipurile de ten (detalii aici), de 30 ml (30 lei), de 50 ml (40 lei), de 100 ml (50 lei).
Si-am incalecat pe-o sa, si v-am spus povestea noii colectii asa!



4 comments:

  1. Vreau si euuuuuuuuuuuuu...de curand te-am descoperit si sunt incantata de ce am vazut aici.Cu ce vopsea pictezi?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Draga Liliana,
      Ma bucur tare mult ca iti place ce ai gasit pe blog :) Folosesc culori speciale pentru sticla, acestea nu se iau la spalat, totusi recomand ca obiectele pictate sa fie spalate cu grija, fara chestii foarte abrazive.

      Delete
  2. Mi-a atras atentia mailul tau, ajuns probabil din greseala la spam si iata-ma poposind pe blogul tau.
    Sunt placut surprinsa de ceea am gasit si vreau sa te felicit!

    ReplyDelete